Ipari épület gépészet

Átfogó gépészeti megoldások gyárak, és ipari létesítmények részére.

A nyíregyházi gyárak gépészeti kis- és nagy volumenű munkálatait már közel 20 éve látjuk el kiváló szaktudású kollégáinkkal. Kezdve a gőzrendszerek kiépítésével, a hűtőtornyok telepítésével, csőhálózatok bővítésével.

Tapasztalatunk és szakértelmünk lehetővé teszi, hogy átfogó gépészeti megoldásokat nyújtsunk gyáraknak és ipari létesítményeknek. Az ipari épületekben kulcsfontosságú a hatékony és megbízható gépészeti rendszerek működtetése, amelyek hozzájárulnak a termelékenység növeléséhez és az üzemfenntartás biztonságához.

Cégünk elkötelezett az optimális minőség és megbízhatóság iránt. Munkáink során a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk fel, amelyekkel hosszú távú tartósságot és hatékony működést biztosítunk ügyfeleink számára. Törekszünk a legújabb technológiák és iparági standardok alkalmazására, hogy a gépészeti rendszerek teljesítménye és hatékonysága folyamatosan fejlődjön.

Minden egyes projektünkben törekszünk az együttműködésre ügyfeleinkkel, hogy megismerjük egyedi igényeiket és elvárásaikat. A személyre szabott megközelítés és a rugalmas projektmenedzsment lehetővé teszi számunkra, hogy optimális megoldásokat kínáljunk az adott ipari épület specifikus követelményeire. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink elégedettek szolgáltatásainkkal, és hosszú távú partnereknek tekintenek bennünket az ipari épület gépészet területén.

Cégünk az épület gépészeti munkálatok teljes spektrumával foglalkozik:

 • Gőzellátás, szerelés
 • Víz rendszerek kiépítése, karbantartása
 • Légtechnikai munkálatok
 • Gáz-ellátás

Referenciáink:

 • Michelin Hungária Kft. nyíregyházi telephelyén “PEI” prések telepítése során teljes gépészeti generál kivitelezése
 • Michelin Hungária Kft. nyíregyházi telephelyén XH épülethez tartozó új hőszivattyú telepítéséhez kapcsolódó gépészeti munkálatok
 • Contitech Magyarország Kft. nyíregyházi telephelyén ún. “Scania” csőhálózat bővítése
 • Michelin Hungária Kft. nyíregyházi telephelyén spinkler káresemény következtében történt komplett bontási, helyreállítási munkálatai (gépház gépészeti feladatai)
 • Nagykálló, “Ipari Park”-ban Samsung akkummulátor gyár “W-SCOPE” megnevezésű projekt kapcsán új gőzrendszer teljes gépészeti kivitelezése
 • Michelin Hungária Kft. nyíregyházi telephelyén F&F “Mechanical” megnevezésű projekt teljes gépészeti munkálatai

Ipari épület gépészet Gyakori kérdések

 • Milyen szolgáltatásokat nyújt az ipari épület gépészet terén?

  Cégünk átfogó gépészeti megoldásokat kínál gyárak és ipari létesítmények számára, beleértve gőzellátás, vízrendszer kiépítését és karbantartását, légtechnikai munkálatokat, valamint gáz-ellátást.

 • Mennyi tapasztalattal rendelkeznek gyárak gépészeti munkálatai terén?

  Cégünk közel 20 éve látja el a nyíregyházi gyárak gépészeti kis- és nagy volumenű munkálatait. Szaktudású kollégáink garanciát nyújtanak a kiváló szolgáltatásra.

 • Milyen minőségű alapanyagokat használnak munkáik során?

  Munkáink során a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel. Nagy részükre garanciát vállalunk, így biztosítva az optimális teljesítményt és tartósságot.

 • Milyen munkákat vállalnak az épület gépészet terén?

  Vállalkozásunk teljes spektrummal foglalkozik az épület gépészettel. Ide tartozik a gőzellátás és szerelés, vízrendszerek kiépítése és karbantartása, légtechnikai munkálatok, valamint gáz-ellátás.

 • Milyen garanciát vállalnak az elvégzett munkáikra?

  Cégünk nagy részére garanciát vállal az elvégzett munkákra. Ez azt jelenti, hogy megbízhatnak bennünk, hogy a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, és a munkálatokat kiváló szakemberek végzik el, akikre számíthatnak a hosszú távú megbízhatóság és a problémamentes működés érdekében.

HIREX épületgépészet Szolgáltatásaink

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

„Ha csinálunk valamit, akkor csináljuk jól!”