Gépi földmunka végzés

Gépparkunkkal minden feladatot megoldunk. Hatékonyság a maximumon!

Cégünk jelenlegi felszereltsége lehetővé teszi a különböző munkafolyamatok elvégzését. A JCB 3CX munkagépünkkel nagyobb területen tudunk nagyot alkotni, míg kis területen a Sunward típusú mini kotróval.

A magasban végzendő feladatok sem okoznak akadályt, két különböző méretű szintén Sunward típusú emelőgéppel rendelkezünk. Számunkra a különleges területeken magasba emelés se okoz gondot.

Rendelkezünk Hoeflon típusú mini önjáró daruval, amelynek segítségével szűk helyeken tudunk daruzási munkálatokat ellátni. Gépbérléssel kapcsolatban állunk rendelkezésükre az alábbi telefonszámok egyikén.

Gépparkunk:

 • JCB 3CX munkagép
 • Sunward típusú mini kotró gép
 • Különböző méretű Sunward emelőgépek
 • Henger
 • Kompakt Hoeflon mini önjáró daru

Gépi földmunka végzés Gyakori kérdések

 • Hogyan tudok gépeket bérelni?

  Gépbérléssel kapcsolatban állunk rendelkezésükre a kapcsolati oldalon található elérhetőségeken.

 • Milyen típusú projektekhez ajánljátok a JCB 3CX munkagépet?

  A JCB 3CX munkagépünk kiválóan alkalmas nagyobb területeken végzendő földmunkákhoz, például útépítésekhez, telephelyek előkészítéséhez vagy akár földmozgatáshoz. Robusztus kialakítása és nagy rakodási kapacitása lehetővé teszi a hatékony és gyors munkavégzést.

 • Milyen előnyei vannak a Sunward mini kotró gépnek?

  A Sunward mini kotró gépünk kis mérete ellenére rendkívül erős és sokoldalú. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy szűk területeken dolgozzunk, ahol a hozzáférés korlátozott. Ideális választás például kertrendezéshez, alapásáshoz vagy csatornafelújításhoz, ahol precíz és hatékony munkavégzésre van szükség.

 • Milyen feladatokat tudtok ellátni a magasban végzendő munkálatokhoz?

  Rendelkezünk két különböző méretű Sunward emelőgéppel, amelyek lehetővé teszik a biztonságos és precíz munkavégzést a magasban. Feladatokat tudunk ellátni, mint például épületek felújítása, tetőmunkák, faápolás vagy bármely más emelési feladat, ahol szükség van magasba emelésre.

 • Miért ajánljátok a Hoeflon mini önjáró darut a szűk helyeken végzendő munkákhoz?

  A Hoeflon mini önjáró daru kiváló választás szűk helyeken, ahol a manőverezés kihívást jelent. Kompakt és könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáférhető területeken is végezzünk daruzási munkálatokat. Ideális például belső térben, épületek között vagy bármely más nehezen megközelíthető területen végzett munkákhoz.

HIREX épületgépészet Szolgáltatásaink

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

„Ha csinálunk valamit, akkor csináljuk jól!”